2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

2x2 néha öt

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Rogán: Az első a kilakoltatásról szóló törvény lesz

A kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról szóló törvényjavaslatról dönt elsőként az új parlament – jelentette be Rogán Antal az Országgyűlés házbizottsági ülése után.

A Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta: az indítványt a nagyobbik kormánypárt kezdeményezésére - házszabálytól eltérően - már hétfőn elfogadhatják, így az pár héten belül hatályba is léphet. Rogán Antal hangsúlyozta: a kilakoltatási moratórium egészen addig tart majd, amíg a devizahitelesek helyzetét rendező jogszabály meg nem születik. „A kilakoltatási moratórium meghosszabbítását most első ízben úgy kezdeményezzük, hogy annak nincsen végső időpontja. A kilakoltatási moratórium addig tart, amíg a devizahitelesek helyzetét rendező törvény meg nem születik. Ez magyarul azt jelenti, hogy ettől a pillanattól kezdve a devizahitelesek helyzetének rendezése az nem csak a devizahitelesek, hanem a bankok érdekévé is válik, hiszen a bankok addig nem tudják behajtani követeléseiket, amíg a devizahitelesek helyzetének végső rendezéséről szóló törvény meg nem születik” – közölte Rogán Antal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!