2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Belföld

Rogán Antal: Kétkezi munkásokat nem látni a tüntetéseken

  • Rogán Antal: Kétkezi munkásokat nem látni a tüntetéseken

Minél többen mondanak nemet a bevándorlásra, annál kevésbé tud érvényesülni Soros György forgatókönyve – erről Rogán Antal beszélt a Magyar Hírlapnak adott interjújában. A miniszterelnök kabinetfőnöke szerint az amerikai milliárdos körei mindent megtennének, hogy ne változzanak az erőviszonyok az Európai Parlamentben, ennek pedig a budapesti tüntetésekhez is köze lehet, a magyar ellenzék pedig asszisztál ehhez. Rogán Antal hozzátette, hogy a tüntetéseken dolgozókat és kétkezi munkásokat nem látni, a csekély létszámú tiltakozó viszont egyre agresszívabban lép fel. A kabinetfőnök emlékeztetett, hogy Brüsszelben a bevándorlásellenes felvonulókat vízágyúval és gumibotokkal oszlatták fel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!