2023. 01. 30. Hétfő Martina, Gerda napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

Rogán Antal: Az Európai Bizottság elnöke konszenzusteremtő kell legyen

Az Európai Bizottságnak olyan vezetőre van szüksége, aki tiszteli a közép-európai országokat - erről a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője beszélt a Kossuth rádió "Vasárnapi újság" című műsorában. Rogán Antal elmondta: "Ursula von der Leyen asszonyt is úgy lehetett megválasztani, hogy Orbán Viktor telefonon beszélt a jelölttel, és megkérdezte őt arról, hogy hajlandó-e kellő tiszteletet tanúsítani Magyarország és a közép-európai nemzetek iránt." Erre - Rogán Antal szavai szerint - ígéretet kaptunk.

  • Rogán Antal: Az Európai Bizottság elnöke konszenzusteremtő kell legyen

Rogán Antal elmondta: "Ursula von der Leyen asszonyt is úgy lehetett megválasztani, hogy Orbán Viktor telefonon beszélt a jelölttel, és megkérdezte őt arról, hogy hajlandó-e kellő tiszteletet tanúsítani Magyarország és a közép-európai nemzetek iránt." Erre - Rogán Antal szavai szerint - ígéretet kaptunk.

Hír TV / Kossuth rádió

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!