2020. július 9.,
csütörtök, Lukrécia napja

Rogán Antal: A Gyurcsány-rendszert építené újra az ellenzék

Hír TV

2019. augusztus 31., szombat 13:19

A Gyurcsány-Bajnai rendszer újra-építésére készül a baloldal az önkormányzati választásokon - mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke a Bayer Showban. Rogán Antal szerint néhány meglévő politikai és gazdasági érdekkör megpróbálja majd a nagyvárosokat átvenni. Az MSZP budapesti választmányának elnöke azt mondta: nem hallott az egyeztetésekről, ugyanakkor örvendetesnek nevezte.

A Gyurcsány-Bajnai rendszer újraépítésére készül a baloldal az önkormányzati választásokon - jelentette ki a miniszterelnök kabinetfőnöke a Bayer Showban. Rogán Antal szerint néhány meglévő politikai és gazdasági érdekkör megpróbálja majd a nagyvárosokat átvenni a választások után.

„Gyurcsány összehívta a volt gazdasági és titkosszolgálati embereit és azt mondta nekik még a nyár elején, hogyha segítenek az önkormányzati választásokon az önkormányzati hatalomátvételben, akkor mindenkinek fog jutni egy kis megbízás, mindenkinek fog jutni egyébként gazdasági lehetőség. Ez teljesen egyértelművé teszi, hogy itt valójában mi készül, ez készül, semmi más."

- mondta Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke.

Az MSZP nem tud Gyurcsány Ferenc tárgyalásairól. Ugyanakkor a párt budapesti választmányának elnöke azt mondta, örül annak, hogy ha az ellenzéki politikusok hasonló egyeztetéseket folytatnak. 

Rogán Antal arról is beszélt a Bayer Showban, hogy az emberek 2010 előttről pontosan tudják, hogy mivel jár együtt a Gyurcsány éra.

Hír TV