2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Rogán Antal: A Gyurcsány-rendszert építené újra az ellenzék

A Gyurcsány-Bajnai rendszer újra-építésére készül a baloldal az önkormányzati választásokon - mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke a Bayer Showban. Rogán Antal szerint néhány meglévő politikai és gazdasági érdekkör megpróbálja majd a nagyvárosokat átvenni. Az MSZP budapesti választmányának elnöke azt mondta: nem hallott az egyeztetésekről, ugyanakkor örvendetesnek nevezte.

  • Rogán Antal: A Gyurcsány-rendszert építené újra az ellenzék

A Gyurcsány-Bajnai rendszer újraépítésére készül a baloldal az önkormányzati választásokon - jelentette ki a miniszterelnök kabinetfőnöke a Bayer Showban. Rogán Antal szerint néhány meglévő politikai és gazdasági érdekkör megpróbálja majd a nagyvárosokat átvenni a választások után.

„Gyurcsány összehívta a volt gazdasági és titkosszolgálati embereit és azt mondta nekik még a nyár elején, hogyha segítenek az önkormányzati választásokon az önkormányzati hatalomátvételben, akkor mindenkinek fog jutni egy kis megbízás, mindenkinek fog jutni egyébként gazdasági lehetőség. Ez teljesen egyértelművé teszi, hogy itt valójában mi készül, ez készül, semmi más."

- mondta Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke.

Az MSZP nem tud Gyurcsány Ferenc tárgyalásairól. Ugyanakkor a párt budapesti választmányának elnöke azt mondta, örül annak, hogy ha az ellenzéki politikusok hasonló egyeztetéseket folytatnak. 

Rogán Antal arról is beszélt a Bayer Showban, hogy az emberek 2010 előttről pontosan tudják, hogy mivel jár együtt a Gyurcsány éra.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Szélesvásznú történelem: Csinibaba + videó

Meghívott vendégeinkkel a kilencvenes évek egyik legnagyobb magyar közönségsikeréről, a Csinibabáról beszélgettünk, melynek népszerűsége a mai napig töretlen, egyes mondataiból szállóigék lettek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!