2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Rogán: A kormány saját magán spórol

Uniós zárolásnak nevezte a költségvetési kiadások több mint 90 milliárdos befagyasztását a Fidesz frakcióvezetője a Hír Televízió Magyarország élőben című műsorában.

Rogán Antal azt mondta, a zárolásokról az Európai Unió kérésére döntött a kormány. Hangsúlyozta: az intézkedés nem érinti a családokat, a kormány saját magán spórol. „Még az Országgyűlésnek is el kell döntenie, hogy ezt a spórolást saját magán hogyan valósítja meg. Úgy gondolom erről beszélgetni kell a frakcióknak is, mert elképzelhető, hogy valamilyen formában érinteni fogja a frakciók költségvetését vagy az országgyűlési képviselők bérét” – közölte a politikus.

A Rogán Antallal készült teljes beszélgetést itt tekintheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!