2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Belföld

Ripost: Addig balhézott Magyar Péter, míg ki nem dobták egy fővárosi szórakozóhelyről

Botrányos viselkedése miatt a biztonsági őröknek kellett közbeavatkozniuk és kivezetniük egy fővárosi szórakozóhelyről a Tisza Párt alelnökét - írja a lap.

  • Ripost: Addig balhézott Magyar Péter, míg ki nem dobták egy fővárosi szórakozóhelyről

Több szemtanú is azt állítja, hogy az éjszaka folyamán az ittas állapotba került Magyar Péter órákon át agresszíven, garázda módon viselkedett.

A Ripost közlése szerint a politikus minősíthetetlenül viselkedett, több szórakozni vágyó vendégbe is belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Sőt, fennált a veszélye annak is, hogy egy-egy szituáció tettlegességig fajul, miután több hölgy férfipartnere számonkérte az elfogadhatatlan viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők videófelvételeket is készítettek.

Végül a szórakozóhely biztonsági emberei - a fenyegető helyzet súlyosságára tekintettel - fizikai erőszakot alkalmazva, Magyar Péter köré gyűrűt alkotva határozottan kivezették a botrányosan viselkedő politikust.

A teljes cikk a Ripost oldalán olvasható, és megtekinthető az esetről készült videó is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péter botrányai

Magyar Péter botrányai

Botrányt botrányra halmoz Magyar Péter, aki ellen a diszkóbotrányán kívül több más ügyben is eljárás indult.
Felszólították Karácsony Gergelyt + videó

Felszólították Karácsony Gergelyt + videó

Fertőzésveszély Óbudán, beterítette a szennyvíz a Római partot. A terület fertőtlenítése azonban elmaradt, ezért az Egyesület a Római Partért közleményt adott ki, melyben felszólították Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy kezdjék meg a Római-part fertőtlenítését.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!