2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Rétvári Bence: Nem kapott kellő segítséget a védekezéshez a kormány az ellenzék részéről

Harangozó Tamás arról beszélt felszólalásában, hogy életünk több területén is vészhelyzet alakult ki. Az MSZP-s képviselő felszólalására Rétvári Bence válaszolt a kormány nevében.

  • Rétvári Bence: Nem kapott kellő segítséget a védekezéshez a kormány az ellenzék részéről

Harangozó Tamás, az MSZP politikusa felszólalásában arról beszélt, hogy az életünk több terültén is vészhelyzet van, és megkésettnek ítélte meg a ma bejelentett intézkedéscsomagot. Majd arra kérte a kormányt, hogy tegyenek meg mindent a járvány megfékezésére és a magyar emberek biztonsága érdekében.

Harangozó Tamásnak a kormány nevében Rétvári Bence az Emmi államtitkára válaszolt. Rétvári Bence emlékeztetett arra, hogy Magyarországon a világon az elsők között volt, ahol felállították a koronavírus-járvány elleni védekezést segítő operatív törzset és idehaza időben meghozták a szükséges korlátozó intézkedéseket is, amelyekkel sikeresen tudtak a járvány első hullámában védekezni. Ez együtt, összefogva most a második hullámban is sikerülhet – emelte ki.

Az államtitkárt ezt követően arról beszélt, hogy az ellenzék oldaláról nem kapott elegendő segítséget a védekezéshez a kormány. Az ellenzéki padsorok képviselőinak álláspontját következetlennek és hátráltatónak nevezte.A balliberális oldal részéről minden és mindennek az ellenkezője is elhangzik. Csak a kapkodás megy, illetve az, hogy politikai fogást találjanak a kormány, de  járvány elleni védekezést nem segítik érdemben - mutatott rá Rétvári Bence.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!