2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Rétvári Bence: Kínos a baloldal újabb magyarázkodása

  • Rétvári Bence: Kínos a baloldal újabb magyarázkodása

A felszólalások sorában Harangozó Tamás, az MSZP képviselője is szót kért. A baloldali képviselő beszélt arról, hogy ma ismét napirendre kerül a veszélyhelyzet meghosszabbítása újabb 90 napra. Az ez idő alatt hozott intézkedések közül az önkormányzatok „megnyirbálását” hozta fel, amelyet kifejezetten károsnak és a járványügyi intézkedésekre nézve sértőnek tartják. Harangozó Tamás arra is felszólította a kormányt, hogy azonnal adják oda a 80 százalékos bértámogatást az érintett szektorokban dolgozóknak.

Rétvári Bence, az Emmi miniszterhelyettese válaszában hangsúlyozta, hogy a baloldal ismét abba a folyóba lépett, hogy nem támogatják azt, hogy a kormány minél gyorsabban tudjon intézkedni ebben a kritikus helyzetben. Kínos ez a magyarázkodás a baloldaltól. Az államtitkár arra is emlékeztetett, hogy sem az első, sem a második hullámban nem számíthattak a baloldalra az emberek, mert ők a vírushelyzet kellős közepén pozícióharcot vívnak egymással, és az előválasztás kérdéseivel vannak elfoglalva – mutatott rá Rétvári Bence.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!