2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Részletfizetési lehetőséget kapott a Jobbik a Magyar Államkincstártól

Részletfizetési lehetőséget kapott a Jobbik a Magyar Államkincstártól – írja a Magyar Nemzet.

  • Részletfizetési lehetőséget kapott a Jobbik a Magyar Államkincstártól

A pártnak így 4 negyedév alatt kell visszafizetnie azt a 136 millió forint büntetést, amelyet az Állami Számvevőszék a tiltott támogatásért rótt ki a tavalyi kampányköltések ellenőrzésekor. A lap emlékeztet: a párt még a két évvel ezelőtti, összesen 662 milliós büntetését sem fizette ki. Az államkincstárnak eddig 332 millió forintot utalt, de a NAV-nak még ugyanekkora összeggel tartozik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!