2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Repült a szék és a pofon, a gyerek sem úszta meg

Látogatók bántalmaztak egy gyereket és gondozókat a zalaegerszegi landorhegyi gyermekotthonban.

A hahóti nő a kihallgatásán beismerte tettét, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, élettársa ellen pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás. „Zalaegerszegen, a landorhegyi gyermekotthonban 2012. december 30-án a kora esti órákban megjelent egy nő élettársával és fiával azért, hogy ott az egyik gondozásban levő gyermeken korábbi sérelmüket megtorolják. A csoportot felügyelő gondozó megpróbálta megakadályozni mindezt, azonban a feldúlt 35 éves nő az inget félig letépte róla, és pofon ütötte. Az ápoló a kolléganőjéhez fordult segítségért, mire a kiabáló nő a jelenlévő többi otthonlakó szeme láttára a keze ügyébe kerülő kis széket utánadobta. Az alatt a néhány pillanat alatt, amíg a két alkalmazott visszaért, a két férfi bántalmazta a gondozásban levőt. A nővérek igyekeztek visszatartani a három személyt a rendőrök kiérkezéséig, távozásukkor a másik asszisztensnőt is fejbe verték” – nyilatkozta Hetesi Renáta, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!