2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Rendszeresen inzultálják az újságírókat a baloldali tüntetéseken

Ismét újságírókat inzultáltak a baloldali tüntetők. Az október 23-i ünnepi hangulatú demonstráció helyett kollégánkat provokálták, és élő bejelentkezés közben akadályozták, hogy tudósítson az eseményről. Közben az M1 riporterét a tüntetők vízzel locsolták le. A kormány-ellenes tüntetéseken rendszeresen céltábla-ként tekintenek az újságírókra. Korábban munkatársunkat erőszakosan lökték le egy emelvényről, miközben a nézőket tájékoztatta egy diák-tüntetés részleteiről.

  • Rendszeresen inzultálják az újságírókat a baloldali tüntetéseken

"Támogatjátok ezt a mocskos, aljas gazember Orbánt, kifosztotta a magyar népet!" - így kelt ki magából a baloldali rendezvényen az egyik résztvevő.

Ünneplés helyett demonstrált október 23-án a baloldal Budapesten. A tüntetésen a korábbiakhoz hasonlóan ismét provokálták a Hír Televízió stábját. Tudósítónkat élő bejelentkezés közben akadályozták, a kamera elé álltak és nem hagyták, hogy tájékoztasson az eseményekről.

Az M1 munkatársát pedig a tüntetők eközben lelocsolták és a köztévé stábját is inzultálták.

Munkatársunkat egy másik tüntetésen is bántalmazták korábban. Élő bejelentkezés közben lökték le egy emelvényről, megakadályozva, hogy beszámolhasson a kormányellenes tüntetés eseményeiről.

Az október 23-i baloldali tüntetésről eközben az Origo úgy számolt be, hogy Ünneplés helyett tüntetni akart a baloldal Budapesten, de hatalmasat buktak. A portál azt írja, hiába harangozták be a demonstrációt, jóval kevesebben vettek részt azon, mint ahogy előzetesen számítottak rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!