2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Rendőri korrupció: védett tanú segíti a nyomozást

A rendőri korrupciós botrány egyik érintettje védett tanúként segíti a nyomozó hatóság munkáját – tudta meg az egyik bulvárlap.

Nem kizárt, hogy további gyanúsítottak lesznek a rendőrséget érintő korrupciós ügyben – mondta el a Hír TV Kontraszt című műsorában Polt Péter.

A Blikk azt írja: a vezető beosztású rendőrtiszt nevét csak a vizsgálat vezetője ismerheti, vallomását teljesen külön és zártan kezelik az ügyészségen. A lap úgy tudja, ha bírósági szakaszba jut az ügy, a tárgyaláson sem kell majd megjelennie, a nyomozási szakaszban tett vallomását olvassák majd fel, neve elhallgatásával, a tanút ugyanis jól ismerheti az ügyben letartóztatott négy egyenruhás.

A rendőri korrupciós ügyben még júniusban hat embert gyanúsítottak meg, négy vezető beosztású rendőrtisztet, illetve az éjszakai élet uraként is ismert V. Lászlót és társát. A gyanú szerint a vállalkozó lefizette a rendőröket szórakozóhelyei védelméért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!