2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Rendőri korrupció: államtitkokat szivárogtathatott a tábornok

Államtitkokat szivárogtathatott ki az országos börtönparancsnok-helyettes – írja a Népszava.

A lap azt állítja, a tábornok egy bűnözői körökkel szoros kapcsolatban álló társaságban olyan információkat osztott meg, melyek súlyosan veszélyeztethetik többek közt a rendőri korrupciós ügyben indult nyomozássorozatot is.

Dömény Sándort a belső elhárítás buktatta le. A tábornok ellen hivatali működésével összefüggő bűncselekmény gyanújával indított büntetőeljárást a Központi Nyomozó Főügyészség.

V. Lászlóék Debrecenben is dolgoztak

Közösség tagja elleni, csoportosan, felfegyverkezve elkövetett erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt két személy ellen emelt vádat a Debreceni Városi Bíróságon az ügyészség az ez év májusában a debreceni Home szórakozóhely előtt történt bántalmazás ügyében, a nyomozás eddigi állása szerint a két férfi V. László embere lehetett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lassan kiszárad a Rajna

Lassan kiszárad a Rajna

Akkora a szárazság a Rajnán, hogy a szállítóhajókat alig merik terhelni, nehogy zátonyra fussanak a folyón.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!