2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Reményeik szerint be fogják szőni az egész Kárpát hazát

  • Reményeik szerint be fogják szőni az egész Kárpát hazát

14. alkalommal, ezúttal a Parlamentben rendezték meg a Kárpát-medencei Asszonytalálkozót, ahol a Kárpát-medencei magyar családok megmaradásáról tanácskoztak.

„Mi egy Kárpát-medencei ernyőszervezet vagyunk, és azon igyekszünk, arra próbálunk törekedni, hogy minél jobban összefonjuk azokat a szervezeteket, akik egy kicsit távol esnek Budapesttől. Így, egy ilyen hálószerűen be fogjuk szőni, remélem egész Kárpát hazát, és szépen kiterjeszkedünk majd Európa felé. És azt a nagy örömhírt tudom elmondani nektek, hogy bizony most már Nyugat-Európából is vannak jelentkezők, akik szeretnének becsatlakozni hozzánk” – emelte ki beszédében Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke az Országházban.

Az ülés után 6. alkalommal adták át az Arany Búzaszem illetve a Kárpát-medencei Magyar Családok Megmaradásáért díjakat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!