2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Rehabilitálná volt párttársait az LMP

Amnesztiát adna volt párttársainak és rehabilitálná őket az LMP - erről a párt ügyvezetője beszélt a Magyarország Élőben című műsorban. Kanász-Nagy Máté szerint ugyanis több tag-társukkal is sokszor méltatlanul bántak, példaként Szél Bernadettet említette. Smuck Erzsébet szerint a rehabilitáció azért is fontos lenne, mert akkor az öko-párt megújulva, valóban a zöld vonalon tudna továbbhaladni.

  • Rehabilitálná volt párttársait az LMP

Nem csak a választóktól, hanem volt párttársaitól is bocsánatot kérne az LMP. Kanász-Nagy Máté az ökopárt ügyvezetője a Hír TV Magyarország élőben című műsorában elismerte, hogy sokszor méltatlanul bántak több tagtársukkal. A politikus név szerint említette Szél Bernadettet az LMP volt társelnökét, akinek a rehabilitálását Kanász-Nagy Máté fontosnak tartaná.

Az ügyben a Hír TV kereste Szél Bernadettet is, hogy visszatérne-e a pártba, de egyelőre nem érték el. Schmuck Erzsébet viszont - aki maga is kapott korábban büntetést a fegyelmi bizottságtól - azt mondta: a volt pártagok rehabilitációja feltétele lenne annak, hogy az LMP megújulva és a zöld vonalon haladjon tovább.

Az ügy azért kerülhet újra napirendre az LMP-n belül, mert a párt fegyelmi bizottságának elnöke Moldován László az EP választási kudarcot követően lemondott budapesti elnöki posztjáról és korábban már eltiltották az etikai bizottságban való részvételtől is. Szél Bernadett ugyanakkor az elmúlt hónapokban a Momentum választási kampányában vállalt nyíltan szerepet és Hadházy Ákossal közösen részt vettek a párt eredményváróján is.

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!