2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Reagált az LMP a Klubrádió vezetőjének vérlázító kijelentéseire

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja elhatárolódik Arató András kijelentéseitől.

  • Reagált az LMP a Klubrádió vezetőjének vérlázító kijelentéseire

„Az, hogy a volt köztársasági elnököt és volt igazságügy-minisztert ilyen alpári módon az ön által említett jelzőkkel illessék, az elfogadhatatlan, annak semmi köze a jelenlegi ügyhöz, kizárólag egy reményeink szerint régmúlt rendszer fossziliája, mikor a férfiak egyéb eszközeik híján ily módon minősítik a nőket” - válaszolta a párt a Magyar Nemzet megkeresésére.

Hozzátették, Novák Katalin és Varga Judit hibázott, amikor elfogadhatatlan módon kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesét.

Az ügy előzménye, hogy Arató András: Kurvák cseréje – ezzel az alpári címmel jelent meg publicisztika Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról vasárnap a Klubrádió honlapján. Talán még ők is érezték, hogy ezzel túl messzire mentek, ugyanis hétfő délutánra már „Bútorok cseréje?”-re változtatták az eredeti címet, sőt még az url-t is átírták. 

Lukácsi Katalin: vállalhatatlan

– Számomra elfogadhatatlan és nem értek vele egyet – kommentálta a Magyar Nemzetnek a Márki-Zay Péter fémjelezte Mindenki Magyarországa Mozgalom korábbi elnökségi tagja a Klubrádión megjelent botrányos publicisztikát. Lukácsi Katalin szerint ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ez a Klubrádió működését minősítené. 

Szavai szerint ez Arató András tévedése, ugyanakkor a címadás kapcsán hozzátette: vállalhatatlan, és nagyon örül neki, hogy lecserélték.

Fotó: Arató András, MTI Fotó: Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!