2021. 11. 30. Kedd András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Reagálás Szabó Tímea hergelésére

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az alábbiakat írta friss Facebook-bejegyzésében:

Kénytelen vagyok reagálni Szabó Tímea frakcióvezető asszony alaptalan vádjaira, aki tegnap a 24.hu megtévesztő cikke alapján azzal csapta be és hergelte az olvasóit, hogy a kormánypárti képviselők „titokban megkapták az oltásokat, az idősek és betegek meg várjanak csak”. Nos, ezek hamis szavak. Ha ugyanis igazak lennének, akkor Aradszki András nem lett volna 50 napig élet-halál között, és nem kellene most Bányai Gábor képviselőtársunk gyógyulásáért imádkoznunk.

Hozzátette: A kormánypárti képviselőket nem illeti meg semmilyen különleges bánásmód, az a néhány idős képviselő, aki eddig oltást kapott, a kora és egészségügyi állapota miatt a hivatalos oltási rendben kapta.

Emlékeztetőül: eddig pont az oltásellenes baloldal képviselői kaptak suttyomban, a regisztrációt megkerülve vakcinát. Hiesz Györgyről és László Imréről van szó. Szabó Tímea akkor hallgatott.

A frakcióvezető asszony tegnapi posztja valótlan állításokat tartalmaz, a 24.hu sumák címadási gyakorlata egy járvány közepén pedig önmagáért beszél. Ez még a politikai támadások között is a színvonaltalanabbak közé tartozik – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője, majd hozzátette:

A baloldaliak becsapják, alaptalanul hergelik az embereket, és semmilyen hazugság nem drága nekik a járvány közepén.

Röviden, a baloldali politikusok

– oltásellenes kampányt csinálnak,

– közben titokban mégis beoltatják magukat,

– majd bennünket vádolnak meg ezzel.

A Fidesz frakcióvezetőjeként a hamis vádakat visszautasítom – zárta Facebook-bejegyzését Kocsis Máté.

Van lejjebb 📉 Kénytelen vagyok reagálni Szabó Tímea frakcióvezető asszony alaptalan vádjaira, aki tegnap a 24.hu...

Közzétette: Kocsis Máté – 2021. március 25., csütörtök

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

A CNN-nek adott interjút Szijjártó Péter

Három kérdés, három hamis állítás, ez a balliberális sajtó egyenlete – így jellemezte Szijjártó Péter azt az interjút, amit az amerikai CNN csatorna készített vele.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!