2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk 17:30

Belföld

Razzia: Molnár Richárd tudja, hogy újra börtönbe kell mennie

A Dózsa György úti baleset vádlottja úgy érzi, nem szolgált rá arra, hogy gyűlöljék. A szívműtét előtt álló férfi csak a Razzia stábjának adott interjút. A műsorban felidézte a baleset körülményeit és elmondta: ő abban vétkes, hogy gyorsabban hajtott a megengedettnél, így nem tudta elkerülni a balesetet.

  • Razzia: Molnár Richárd tudja, hogy újra börtönbe kell mennie

2017 május 15-én tragikus baleset történt Budapesten, a Dózsa György úton. Két személyautó ütközött frontálisan, egy ember a helyszínen, egy pedig a kórházba szállítást követően vesztette életét.

A balesetben résztvevő mindkét sofőr ellen vádat emelt az ügyészség, halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. Az előkészítő ülést már meg is tartották a bíróságon, ahol az ügyész Molnár Richárdra 7 év 2 hónap letöltendő szabadságvesztést, míg a másik sofőrre 2 év fogházat kért, 3 évre felfüggesztve.

Molnár Richárd azért vállalta az interjút, hogy tisztázni tudjon néhány dolgot. Jogosítványát bevonták fél évre, így a baleset ideje alatt engedély nélkül vezetett.

A Razziában elmondta, párjának vásárolta az autót, amellyel balesete volt és állítása szerint azért vezette, mert személyesen szerette volna átadni az ajándékot.

„Nem gondoltam, hogy ilyen kicsi szakaszon, ekkora tragédia fog bekövetkezni. Értsék meg, hogy semmilyen szándékosság nem volt bennem! Sajnálom, hogy nem tudtam elkerülni ezt a balesetet azért, mert gyorsabban mentem a kelleténél” – mondta Molnár Richárd.

„Magát a balesetet az okozta, hogy a másik sofőr rosszul kanyarodott, levágta a kanyarívet, illetve nem adta meg az elsőbbséget számomra. Én pedig azért nem tudtam elkerülni a balesetet, mert 50 km/óránál nagyobb sebességgel mentem” – idézte fel a baleset körülményeit. Hozzátette, tudja, hogy felelős és nem is akar ez alól kibújni. Mivel Molnár Richárd sürgős szívműtét előtt áll, kiengedték az előzetes letartóztatásból. Rehabilitációja pedig 4-5 hónap is lehet.

A férfi úgy nyilatkozott, semmilyen szándékosság nem volt benne és sajnálja a történteket. A műtétjét követően igyekszik az összes tárgyaláson jelen lenni és számít arra, hogy újra vissza kell mennie a börtönbe.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

A Fidesz marad a legerősebb párt - így értékelték a szakértők a Fidesz kampánynyitó eseményét. Orbán Viktor szerint a brüsszeli vezetés csődöt mondott, Európa gazdasága hanyatlik, migránsok százai kelnek át a határokon, és egyre több erőszakkal kell szembenéznünk. A miniszterelnök hozzátette: alázat nélkül nincs győzelem, a Fidesz politikai ellenfelei éppen azért nem tudnak nyerni, mert elfeledkeztek az alázatról.
Felcsúton is kikapott a Paks

Felcsúton is kikapott a Paks

A negyedik és a dobogóért küzdő Puskás Akadémia 5-0-ra legyőzte a második helyen álló vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első szombati mérkőzésén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Már a hajós forgalmat is ritkítaná a főpolgármester + videó

Tízezer hajós és még ennél is több turizmusban dolgozó megélhetése kerülne veszélybe, ha Karácsony Gergely kitiltja a hajók nagy részét a Dunáról. A Duna-parti Építési Szabályzat tervezett módosítása szerint a jövő évtől tiltanák ki a hajókat a legtöbb kikötőből. A 24 kikötő több mint felét pedig megszüntetnék.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!