2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Rangos elismerésben részesült szegedi munkatársunk

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából szegedi szerkesztő riporterünk, Révész András Zsolt Csongrád-Csanád Megye Sajtódíjában részesült. A kitüntető Csongrád-Csanád Megye Díszpolgára Díjat pedig Dr. Karikó Katalin biokémikus kapta, aki szabadalmaztatta a szintetikus mRNS alapú vakcinák technológiáját.

  • Rangos elismerésben részesült szegedi munkatársunk

A Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat közleményéből az is kiderült, hogy Szegeden, a Klauzál téri Kossuth szobornál csendes megemlékezéssel Gémes László elnök, Polner Eörs alelnök és Kormányos Sándor tanácsnok helyezte el a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés koszorúját az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc évfordulójának tiszteletére.

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából díjakat osztott a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés. Ezek a következők, a megye díszpolgára: Karikó Katalin professzorasszony, elnöki kitüntető díj: Teleki Júlia írónő, Csongrád-Csanád megyéért díj: Takács Ágnes, a Dél-Alföldi Teleház nyugalmazott vezetője, Lengyel Csaba, az SZTE Klinikai Központ vezetője és Pálfy Miklós, az SZTE francia tanszék nyugalmazott vezetője, a megye sportjáért és ifjúságáért díj: Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás, a Magyar Vízilabda Szövetség alelnöke, Gergely Ildikó, a Senior Úszó és Szabadidősport Egyesület vezetője és Komoly Tamás, a Csongrád-Csanád Megyei Vadászkamara nyugalmazott titkára, Csongrád-Csanád Megye Sajtódíj: Révész András Zsolt, a Hír TV szerkesztő riportere, az Év vállalkozója díj: Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. alapítója.

 

 

A veszélyhelyzetre vonatkozó rendelkezések alapján az ünnepélyes díjátadót egy későbbi időpontban tartják meg - írták.

Munkatársunknak ezúton is gratulálunk a kitüntetéséhez!

Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat/Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!