2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Rákay Philip: Milyen családi mintákat kaphat ez a lány?

Milyen családi mintákat kaphat ez a lány - tette fel a kérdést Rákay Philip Pankota Lili botrányaira utalva a Vezércikkben. Ifj. Lomnici Zoltán úgy reagált: anarchizmusra és káoszteremtésre használja fel a baloldal a fiatalokat. A Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója pedig úgy véli, az borította ki a bilit, hogy kiderült az igazság a gimnazistáról.

  • Rákay Philip: Milyen családi mintákat kaphat ez a lány?

A családi háttér a felelős Pankotai Lili botrányaiért- reagált a baloldali aktivista sorozatos megbotránkoztató megnyilvánulásaira Rákay Philip a Vezércikkben.

Megnéztem az édesanyjának a facebook oldalát. Azt az infernális stílust, ahogy ő például Orbán Viktort Hitler bajusszal, meg nem tudom mivel ábrázolva ábrázolva, meg a kommentek, hát egyszerűen azt kell mondjam, hogy nem csodálkozom

- tette hozzá.

Kiszelly Zoltán, Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint pedig az a valódi problémája a baloldalnak, hogy kiderült az igazság Pankotai Liliről.

KAPCSOLÓDÓ: 

Pankotai Lili édesanyja letiltaná azokat az újságírókat, akik szerinte hazugságot terjesztenek lányáról

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!