2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Belföld

Rákay: Márki-Zay bátor, amikor rágalmazni kell, majd gyáván pénzt tarhál

Rákay Philip Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely balliberális polgármesterének legutóbbi kirohanásáról mondta el a véleményét közösségi oldalán.

  • Rákay: Márki-Zay bátor, amikor rágalmazni kell, majd gyáván pénzt tarhál

Márky-Zay Péter önjelölt hobbimessiás az elmúlt másfél hónapban nem egyszer állt bíróság előtt, s jogerősen többször is elítélték büntetőügyben, rágalmazásért. De polgári perekben is zajlik ellene eljárás, például jó hírnév megsértése miatt.

Nem ő az egyetlen a magyar közélet színpadán, aki ilyen ügyekbe keveredik, de amit ennek kapcsán művel, az kétségtelenül egyedi, és mindent elárul az ő személyiségjegyeiről - 

Például az ő „gyakorló keresztényi” ötlete volt anno - a bíróságok megregulázása kapcsán - létrehozni a verbiro.hu weboldalt, amely a Márki-Zay és Hadházy-féléknek nem tetsző ítéleteket meghozó bírókat listázta volna - olvasható a kommunikációs szakember Facebook-oldalán.

De vissza Márki-Zayhoz, aki a legutóbbi, őt elmarasztaló jogerős ítéletek kapcsán koncepciós pereket, meg bírói elfogultságot emlegetett - folytatta a bejegyzésében Rákay.

Érdekes szerzetek ezek az ellenzékiek, amikor számukra kedvező döntést hoz a bíróság, az persze természetes, sőt maga az igazság győzelme, a demokrácia ünnepe, amikor meg elmarasztalják őket, az nem más, mint Orbán diktatúrája

- írta Rákay Philip

Most persze ez utóbbi tombol, mert Márki-Zayt elítélték, s emiatt fizetnie kell. Mit csinál ilyenkor egy vérbeli ellenzéki? Követve a legszebb balos hagyományokat: tarhálni kezd a rajongóitól a Facebookon.

„Nagyfiúsan” hazudozni, rágalmazni, mások becsületébe gázolni, bátor politikust játszva, az nagyon megy már, de amikor felelősséget kellene vállalni, akkor jön a szánalmas kuncsorgás...

- szögezte le a kommunikációs szakember.

Az az álságos, álkeresztényi cukormázzal leöntött, butácskán felületes, intellektuálisan nyomasztóan hiányos, ám arrogánsan önelégült politikusi karakter, ami Márky-Zay Péter sajátja, bizony - a gyönyörű és a nála sokkal többet érdemlő - Hódmezővásárhely vonatkozásában is bántóan, megalázóan kevés.

Nem is beszélve egy olyan emberről, aki verejtékezve teper, az ország miniszterelnöki székéért ácsingózva.

Márki-Zay Péter, mint államférfi? Kacagnom kell...

- zárta bejegyzését a Megafon egyik meghatározó arca.

MÁRKI-ZAY BÁTOR, AMIKOR RÁGALMAZNI KELL, MAJD GYÁVÁN PÉNZT TARHÁL RAJONGÓITÓL A BÜNTETÉSRE. GUSZTUSOS TEMPÓ... Nem kérem...

Közzétette: Rákay Philip – 2021. január 27., szerda

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!