2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Puzsér: Úgy viselkednek, mint egy bűnbanda a leleplezés előtt

Nem csodálkozik Puzsér Róbert a kispesti szocialistákról nyilvánosságra került felvételeken. A független főpolgármester-jelölt azt mondta: a Lackner Csabáról és társairól készült videó leleplezi az üzelmeiket.

  • Puzsér: Úgy viselkednek, mint egy bűnbanda a leleplezés előtt

Szerinte most intenzívebben feszül a torkukra a kés, ezért hazugságaik szemérmetlenebbek és gátlástalanabbak. Puzsér Róbert úgy fogalmazott: "itt minden csak szokás szerint megy".

"Ők nem is értik, hogy készült, nem is ismerik fel egymás hangját, hogy viselkednek? Úgy viselkednek, mint egy bűnbanda a leleplezés előtt, pont úgy viselkednek, nem kell csodálkozni ezen, mondtak valaha is igazat? Vezették valaha is az országot? Vagy a várost? Vagy vezettek bármit is a közvélemény-kutatásokon meg az offshore bankszámláikon kívül?"

- mondta Puzsér Róbert, független főpolgármester-jelölt.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!