2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:05

Belföld

Puzsér nem szavaz az őt támogató pártokra

Nem szavaz sem a Jobbikra, sem pedig az LMP-re a május 26-ai EP-választáson - jelentette ki Puzsér Róbert a Jobbik majálisán. A főpolgármester-jelölt annak ellenére sem voksol majd egyik pártra sem, hogy a Jobbik és az LMP is támogatja a "Sétáló Budapest" programját és indulását a főváros főpolgármesteri tisztségéért. A humorista döntését azzal indokolta, hogy szakítani akar a politikai bratyizás szokásával.

  • Puzsér nem szavaz az őt támogató pártokra

A független jelöltnek ilyenkor sem azt kell nézni: milyen pártoktól milyen támogatást kaptam és ezért mi jár vissza. Hogyan kell, hogyan érdemes ilyenkor visszakampányolni. Hanem arra érdemes figyelni, melyik az a politikai alternatíva, amelyik megadja az ember számára azt a lehetőséget, hogy a politika fontos kérdéseiben érvényes módon állást foglaljon, ugyanakkor lehetőséget biztosít számára, hogy ettől a pártpolitizálástól, aminek nagyon-nagyon rossz bukéja és nagyon-nagyon rossz közképe lett az elmúlt harminc évben ettől távol tartsa magát és mintegy fölötte legyen

– közölte Puzsér.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!