2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Provokálták a magyar szurkolókat a Honvéd romániai mérkőzésén

Az UEFA hétfőn tárgyalja a Budapest Honvéd óvását. A botrányos körülmények közt végződő mérkőzést követően mindössze két román szurkolót vontak felelősségre. Helyszíni beszámolók szerint a hazaiak folyamatosan provokálták a magyarokat.

  • Provokálták a magyar szurkolókat a Honvéd romániai mérkőzésén

Botrányba fulladt a Budapest Honvéd csütörtöki, idegenbeli, Universitatea Craiova elleni Európa-liga selejtező mérkőzése, miután a hosszabbításban előbb a játékosok estek egymásnak, majd egy a nézőtérről bedobott hanggránát éppen az északír játékvezető mellett robbant fel, akit az eset után sokáig ápolni is kellett. Fél óránál is többet állt a játék, majd hosszas tanácskozás után lejátszották a tizenegyespárbajt, amellyel végül a hazai csapat jutott tovább. Nemcsak a pályán történtek azonban atrocitások, a román csapat szurkolói ugyanis szinte végig provokálták a kispesti drukkereket. A helyszíni beszámolók szerint már a mérkőzés előtti este, a játékosokat elszállásoló hotelnél is zavarták a sportolókat, a kezdősípszót követően pedig szinte folyamatosan hanggránátokkal dobálták a magyar szektort, amit csak egy alig két méter magas plexi kerítés választott el a hazaiak táborától. Közben provokatív molinókat is mutogattak a magyarok felé. A Budapest Honvéd FC biztonsági főnöke, aki a helyszínen volt, híradónknak komoly szervezési hiányosságokról számolt be.

Amennyiben az UEFA döntéshozói elmarasztalják a román csapatot, akkor kizárhatják, sőt el is tilthatják őket az európai kupasorozatokban való szerepléstől.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!