2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Portikot is meghallgatja a parlamenti albizottság

Portik Tamást is meghallgatja az a parlamenti albizottság, amely az egykori olajmaffiózó és a Nemzetbiztonsági Hivatal volt vezetőjének találkozóit vizsgálja.

A Magyar Hírlapnak a bizottság LMP-s elnöke azt mondta, megkapták az ehhez szükséges bírói engedélyt. Mile Lajos hozzátette, az ügyben még tíz embert, köztük politikusokat is beidéznek. Kocsis Máté, az albizottság fideszes tagja korábban már javasolta, hogy hallgassák meg az akkori politikai felelősöket, Szilvásy György korábbi titokminisztert, Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnököt és utódját, Bajnai Gordont is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!