2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Portik–Laborc találkozók: újabb két embert hallgattak meg

Újabb két embert hallgatott meg a Portik–Laborc találkozókat vizsgáló parlamenti ténymegállapító albizottság. A testület LMP-s elnöke, Mile Lajos nem nevezte meg őket, csak annyit mondott, jövő héten is folytatják a meghallgatásokat, hogy a szeptember végére tervezett határidőt tartani tudják.

Az albizottság múlt héten döntött arról, hogy kibővíti a vizsgálatot a 2008 előtti időszakra is. A volt Nemzetbiztonsági Hivatal volt vezetője és az Energol vezetője közötti megbeszélések hangfelvételének titkosságát áprilisban oldották fel. Kocsis Máté, a bizottság fideszes tagja korábban azt mondta, javasolni fogja, hogy az akkori politikai felelősöket – köztük Szilvásy György volt titokminisztert és az akkori miniszterelnököt, Gyurcsány Ferencet is – hallgassák meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!