2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Portik–Laborc-találkozók: két embert is meghallgattak

Első körben két embert hallgatott meg kedden az Országgyűlés Portik–Laborc-találkozókat vizsgáló ténymegállapító albizottsága, azt azonban nem lehet tudni, hogy kiket.

Mile Lajos, az albizottság elnöke a több mint háromórás ülést követően azt mondta: mindkettejükkel átfogó és alapos beszélgetést folytattak, amely ismét igazolta, hogy egy nagyon szerteágazó és bonyolult ügyről van szó. A független országgyűlési képviselő hozzátette: nyilvánvalóvá vált, hogy további iratokba kell betekinteniük, és a tervezettnél több embert kell meghallgatni. Mile Lajos hozzátette: nem kizárt, hogy az 1990-es évek elejéig is kiterjeszti a vizsgálódást az Országgyűlés.


„Ez már többször fölvetődött egyébként az üggyel kapcsolatban, hiszen nem előzmény nélküli volt ez a találkozó. Azt is lehetett sejteni, hogy az alvilág behatolási kísérletei nem 2008-ban kezdődtek, nem akkor voltak az első próbálkozások, hogy a politika szférájában meg tudjanak jelenni és érdekeiket akarják érvényesíteni. Nem előzmények nélküli volt ez a találkozó, és ha a főszereplőknek a pályafutását egy kicsikét végignézzük, akkor abból is következik, hogy nem indokolatlan visszább nyúlni az időben” – fogalmazott Mile Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kínzó álmatlansága miatt mondott le a néhai XVI. Benedek pápa

Kínzó álmatlansága miatt mondott le a néhai XVI. Benedek pápa

A kínzó álmatlanság volt az elsődleges oka annak, hogy a néhai XVI. Benedek pápa 2013-ban lemondott - derült ki abból a levélből, amelyet a december végén elhunyt nyugalmazott pápa pár héttel a halála előtt küldött az életrajzírójának, és amelynek tartalmát pénteken megjelent számában ismertette a Focus című német hetilap.
Megkezdődött a cseh elnökválasztás második fordulója

Megkezdődött a cseh elnökválasztás második fordulója

Megkezdődött pénteken délután a cseh elnökválasztás második fordulója, amelyben eldől, hogy Petr Pavel nyugalmazott tábornok, vagy Andrej Babis volt kormányfő lesz az utódja Milos Zemannak, akinek második - egyben utolsó - mandátuma március elején lejár.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!