2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Portik–Laborc-találkozók: két embert is meghallgattak

Első körben két embert hallgatott meg kedden az Országgyűlés Portik–Laborc-találkozókat vizsgáló ténymegállapító albizottsága, azt azonban nem lehet tudni, hogy kiket.

Mile Lajos, az albizottság elnöke a több mint háromórás ülést követően azt mondta: mindkettejükkel átfogó és alapos beszélgetést folytattak, amely ismét igazolta, hogy egy nagyon szerteágazó és bonyolult ügyről van szó. A független országgyűlési képviselő hozzátette: nyilvánvalóvá vált, hogy további iratokba kell betekinteniük, és a tervezettnél több embert kell meghallgatni. Mile Lajos hozzátette: nem kizárt, hogy az 1990-es évek elejéig is kiterjeszti a vizsgálódást az Országgyűlés.


„Ez már többször fölvetődött egyébként az üggyel kapcsolatban, hiszen nem előzmény nélküli volt ez a találkozó. Azt is lehetett sejteni, hogy az alvilág behatolási kísérletei nem 2008-ban kezdődtek, nem akkor voltak az első próbálkozások, hogy a politika szférájában meg tudjanak jelenni és érdekeiket akarják érvényesíteni. Nem előzmények nélküli volt ez a találkozó, és ha a főszereplőknek a pályafutását egy kicsikét végignézzük, akkor abból is következik, hogy nem indokolatlan visszább nyúlni az időben” – fogalmazott Mile Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Az amerikai segély Ukrajna szuverenitásának végét jelenti?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!