2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Európai Híradó 04:40

Belföld

Portik–Laborc-találkozók: befejezi munkáját a bizottság

Ma várhatóan befejezi munkáját az Országgyűlés Portik–Laborc-találkozókat vizsgáló, ténymegállapító albizottsága. A testület mai ülésén egy bizottsági jelentést fogadnak el.

A Laborc–Portik-találkozókon készült hangfelvételek leirata tavaly áprilisban került nyilvánosságra. Ebből kiderül, hogy kétszer találkoztak egy budai vendéglőben 2008-ban. Ezeken a találkozókon Portik felajánlotta a titkosszolgálat akkori vezetőjének, hogy terhelő adatokat szerez vagy kreál jobboldali politikusokról. A ténymegállapító albizottság munkája során mintegy tizenöt embert hallgatott meg – köztük Balajti Lászlót, az Alkotmányvédelmi Hivatal volt főigazgatóját, Szilvásy Györgyöt, a Gyurcsány-kormány titokminiszterét, valamint Laborc Sándort és Portik Tamást. Az ügyészségi nyomozás még tart, az ügynek továbbra sincs gyanúsítottja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!