2023. 06. 05. Hétfő Fatime napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Portik–Laborc-találkozó: folytatódik a nyomozás

Újabb három hónappal meghosszabbította a nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség a Portik–Laborc-találkozók ügyében.

Az ügyben hivatalos személy által elkövetett bűnpártolás miatt indult nyomozás, miután az Alkotmányvédelmi Hivatal április végén feloldotta a volt Energol-vezér és a korábbi titkosszolgálati vezető megbeszéléseiről készült hangfelvétel titkosságát. Az anonimizált leiratok szerint Portik Tamás felajánlotta Laborc Sándornak, hogy bármit megtesz a szocialisták választási győzelméért.

– Az ügyben a nyomozás folyamatban van, annak határidejét a Központi Nyomozó Főügyészség 2014. február hetedikéig meghosszabbította – közölte a főügyészség sajtószóvivője. – Az ügynek jelenleg nincs gyanúsítottja, további részletekről azonban a nyomozás érdekeire figyelemmel nem adhatunk tájékoztatást – tette hozzá Nagy Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Pedagógusnap alkalmából mindegyikük megérdemli a köszöntést, vagy csak az, aki hivatásként tekint rá?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!