2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 3.

Következik:

A kenguru 20:05

Belföld

Portik-ügy: hazudott Laborc?

Hazudott a nemzetbiztonsági bizottságnak Laborc Sándor a Portik-ügyben – legalábbis ezt állítja a testület fideszes tagja.

Az NBH volt vezetőjét arról faggatta a bizottság, hogy hivatali idejében milyen kapcsolatot ápolt a szervezett alvilággal és Portik Tamással. A Magyar Nemzet információi szerint 2007 és 2008 között legalább kétszer találkoztak, a meghallgatáson elhangzottakról azonban nem árulhattak el részleteket a testület tagjai. A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő egykori Energol Rt.-vezér rendőrségi és titkosszolgálati kapcsolatáról a Hír TV Célpont című műsora közölt először részleteket.

– Lényegében a nemzetbiztonsági bizottság ülésének apropója tulajdonképpen ez volt, erre vonatkozóan is többféle válasz hangzott el Laborc úr részéről, de ha megengedi, én nem erre a részére terelném a figyelmet, hanem egyelőre arra, hogy az ügy érdemére vonatkozóan folyamatosan valótlanságokat állított a tábornok úr, holott a grémium tagjai előtt rendelkezésre álltak az erre vonatkozó hiteles dokumentumok – jelentette ki a Hír TV-nek Kocsis Máté.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!