2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 3.

Következik:

A kenguru 20:05

Belföld

Portik milyen információkat tudott meg Laborctól?

Egyelőre nem tudni, hogy milyen információk kerülhettek Portik Tamáshoz az NBH volt vezetőjétől.

A minősített adatokról nem árulhatott el részleteket a Hír TV Rájátszás című műsorában a nemzetbiztonsági bizottság fideszes tagja. Laborc Sándort kedden hallgatta meg a testület, de a beszámolójában – Kocsis Máté szerint – többször is hazudott a volt titkosszolgálati vezető. A fideszes politikus ezért az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz fordult, hogy nyilvánosságra hozhassák a Laborc–Portik találkozókról szóló ügy aktáit. Az iratokat korábban 30 évre titkosították.

– Kezdeményeztem az Alkotmányvédelmi Hivatalnál annak vizsgálatát, hogy szakmai, vagy jogi szempontból feloldhatók e ezek a titkosítások. Azt gondolom, hogyha folyamatban lévő büntetőeljárásokat ezek nem veszélyeztetnek, akkor meggyőződésem szerint ezeket a nyilvánosság számára hozzáférhetővé kell tenni. Erre heteken belül reményeim szerint választ fogok kapni – jelentette ki a Rájátszásban a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke, Kocsis Máté.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!