2023. 01. 27. Péntek Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Portik-meghallgatás a rácsok mögött?

A börtönben hallgatná ki a parlament illetékes bizottsága Portik Tamást a Laborc Sándorral folytatott találkozóiról.

A Magyar Nemzetnek a ténymegállapító albizottságot vezető Mile Lajos azt mondta: a tervek szerint egy napon tenné fel kérdéseit Portiknak, Laborcnak, valamint a találkozóik szervezésben közreműködő Vajtó Lajosnak, a Nemzeti Lóverseny Kft. egykori igazgatójának. Az érintetteket már értesítették a meghallgatásuk helyszínéről és időpontjáról. Az albizottság egyebek közt a találkozókon készült hangfelvételek alapján vizsgálódik. Ezek szerint a Nemzetbiztonsági Hivatalt vezető Laborc Sándor abban állapodott meg az olajmaffiózóként elhíresült Portik Tamással, hogy utóbbi megpróbál leleplező információkat gyártani az ellenzéki politikusokról az MSZP hatalmon maradása érdekében.

Portik Tamás az éjszakai élet ismert figurája volt, de nem volt bűnöző – nyilatkozta egy tavalyi meghallgatásán Szilvásy György.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kínzó álmatlansága miatt mondott le a néhai XVI. Benedek pápa

Kínzó álmatlansága miatt mondott le a néhai XVI. Benedek pápa

A kínzó álmatlanság volt az elsődleges oka annak, hogy a néhai XVI. Benedek pápa 2013-ban lemondott - derült ki abból a levélből, amelyet a december végén elhunyt nyugalmazott pápa pár héttel a halála előtt küldött az életrajzírójának, és amelynek tartalmát pénteken megjelent számában ismertette a Focus című német hetilap.
Megkezdődött a cseh elnökválasztás második fordulója

Megkezdődött a cseh elnökválasztás második fordulója

Megkezdődött pénteken délután a cseh elnökválasztás második fordulója, amelyben eldől, hogy Petr Pavel nyugalmazott tábornok, vagy Andrej Babis volt kormányfő lesz az utódja Milos Zemannak, akinek második - egyben utolsó - mandátuma március elején lejár.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!