2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Portik–Laborc beszélgetések: nem sértett államtitkot a Pestisrácok.hu

Nem sértett államtitkot a Pestisrácok.hu, amikor a nevek kitakarása nélkül hozta nyilvánosságra a Portik Tamás és Laborc Sándor közötti beszélgetések leiratát – közölte a Belügyminisztérium.

Hozzátéve: személyiségi jogi vonatkozása viszont lehet az ügynek. A jelenleg börtönben ülő maffiavezér és a Gyurcsány-kormány által kinevezett titkosszolgálati vezető hat évvel ezelőtt jobboldali politikusok lejáratásáról is egyeztetett egy budai étteremben. A találkozóról hangfelvétel készült. Ennek leiratát tavaly áprilisban feloldották a titkosítás alól, és személyiségi jogokra hivatkozva anonimizált formában nyilvánosságra hozták. Ezt fedte fel a Pestisrácok.hu. A tárca nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy a portál által közzétett, kitakarás nélküli anyag megegyezik az eredetivel.

– A Pestisrácok.hu-n megjelent adatokkal kapcsolatban és azok eredetével kapcsolatban a Belügyminisztérium nem foglal állást. Ezek sajtóban megjelent iratok. Ennek eredetiségével kapcsolatban nem kívánunk állást foglalni – mondta Csizmadia Tamás, a Belügyminisztérium sajtó főosztályának vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!