2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

„Politikai végjáték Hadházy és Szél szélmalomharca”

Továbbra is az MTVA épületében tartózkodik Hadházy Ákos és Szél Bernadett. A két független képviselő azt mondta addig maradnak a köztévében, amíg Papp Dániel, vezérigazgató le nem mond. A politikusok akciója a Lapzártában is téma volt.

  • „Politikai végjáték Hadházy és Szél szélmalomharca”

Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese emlékeztetett: a két ex-LMP-s képviselő azt mondta, addig maradnak, amíg Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója le nem mond, aki viszont nem áll szóba velük. Szirmay szerint mivel független képviselőkről van szó, „nincs más eszközük, úgy gondolták, hogyha ebben a történetbe beleállnak, legyen bármi is a vége, mondhatják azt, hogy megpróbáltuk”.

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa úgy látja: a két képviselő politikai végjátéka, amit a köztévénél csinálnak. „Kínos és öncélú az akció” – utalva arra, hogy a többi ellenzéki képviselő elzárkózik a képviselők tevékenységétől.

Tekintse meg a teljes műsort:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szavazás

Szavazás

Az amerikai tanácsadók miatt szavazza le a baloldal a békepárti javaslatot a Parlamentben?
Vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump ellen

Vádat emeltek Donald Trump ellen hallgatási pénz fizetésének ügyében helyi idő szerint csütörtökön New Yorban - erősítette meg a volt elnök ügyvédje.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!