2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Élet a türbe árnyékában

Következik:

Radar 04:00

Belföld

„Politikai végjáték Hadházy és Szél szélmalomharca”

Továbbra is az MTVA épületében tartózkodik Hadházy Ákos és Szél Bernadett. A két független képviselő azt mondta addig maradnak a köztévében, amíg Papp Dániel, vezérigazgató le nem mond. A politikusok akciója a Lapzártában is téma volt.

Szirmay Dávid, a Blikk főszerkesztő-helyettese emlékeztetett: a két ex-LMP-s képviselő azt mondta, addig maradnak, amíg Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója le nem mond, aki viszont nem áll szóba velük. Szirmay szerint mivel független képviselőkről van szó, „nincs más eszközük, úgy gondolták, hogyha ebben a történetbe beleállnak, legyen bármi is a vége, mondhatják azt, hogy megpróbáltuk”.

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa úgy látja: a két képviselő politikai végjátéka, amit a köztévénél csinálnak. „Kínos és öncélú az akció” – utalva arra, hogy a többi ellenzéki képviselő elzárkózik a képviselők tevékenységétől.

Tekintse meg a teljes műsort:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!