2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Politikai hergelés színtere lett Recsk

A folyamatos hergelés és pánikkeltés csak még nagyobb károkat okoz – erről beszélt híradónknak Recsk független polgármestere. A település az elmúlt időszakban politikai csatározások helyszínévé vált, sokan pedig kihasználják ezt, hogy az emberekben félelmet keltsenek – így vélekedett Nagy Sándor.

  • Politikai hergelés színtere lett Recsk

Folyamatosan támadja és pánikhangulatot kelt a Párbeszéd politikusa a Heves vármegyei Recsken működő andezitbánya ellen. Tordai Bence veszélyforrásként állítja be a magyar tulajdonú bányát annak ellenére, hogy a közelben lévő, külföldi tulajdonú másik üzemmel nincsen problémája.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

A Központi Nyomozó Főügyészségre került át a rendőrségtől Magyar Péter ügye. Péntek hajnalban a Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés, miután a Ripost információi szerint Magyar Péter elvette az őt videózó egyik vendég telefonját egy szórakozóhelyen, majd a Dunába dobta azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!