2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

Polgármesterjelölteket nevezett meg a Fidesz

A Fidesz nyugat-balatoni csoportjai azt javasolják, a párt Keszthelyen Manninger Jenőt, Hévízen Vértesaljai Lászlót, Zalakaroson pedig Novák Ferencet indítsa polgármesterjelöltként a júniusi helyhatósági választáson.

  • Polgármesterjelölteket nevezett meg a Fidesz

A végső, hivatalos döntés néhány napon belül megszületik - írja a zaol.hu

Nagy Bálint államtitkár, országgyűlési képviselő, a Fidesz zalai 2. számú választókerületének elnöke hangsúlyozta, olyan jelölteket ajánlanak a választók figyelmébe, akik alkalmasak saját településük irányítására, s képesek együttműködésben és összefogásban dolgozni a sikerért.

„Nehéz időszak van mögöttünk, amely próbára tette falvainkat és városainkat, ám a legtöbb helyen jól helyt álltak a településvezetők, és fontos hogy a közös térségi munka a jövőben is folytatódjon” - tette hozzá. 

Manninger Jenő korábban országgyűlési képviselőként, most pedig Keszthely polgármestereként, Novák Ferenc több ciklus óta Zalakaros első embereként dolgozik, Vértesaljai László pedig jelenleg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat országos gazdaságfejlesztési programjának szakmai vezetője.

Fotó: Nagy Bálint, Novák Ferenc, Vértesaljai László és Manninger Jenő (balról jobbra), (Halász Gábor fotója)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!