2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Polgári összefogás segíti Balassagyarmaton a rászorulókat

Polgári összefogás segíti Balassagyarmaton a rászorulókat. A Nógrád megyei város hetek óta küzd a koronavírus okozta problémákkal. Az ország legfertőzöttebb régiójának számít. Ennek ellenére a polgármesteri hivatal által irányított civil háló jól működik, mindenkin tudnak segíteni, aki kéri.

Kiszállításra váró ebédcsomagokat vesznek fel a Cserhát Különleges Mentőcsoport önkéntesei. Balassagyarmaton egy évvel ezelőtt indult el egy polgári összefogás, amelyben szabad idejüket felhasználva, önkéntesek segítik az önkormányzat munkáját. Legfontosabb feladatuk az ebédkiszállítás a nyugdíjas, vagy éppen beteg embereknek.

A Cserhát Különleges Mentőcsoport eddig meglévő feladati mellé vállalta, hogy segíti Balassagyarmat rászorulóit.

Az elmúlt egy év alatt Balassagyarmaton új emberi kapcsolatok születtek, és megerősödött a polgári összefogás.

A héten Balassagyarmaton is elkezdődött a tömeges oltás, amely várhatóan hozzájárul majd a járványhelyzet enyhüléséhez a Nógrád megyei városban.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Óvodát adták át Nekézsenyben

Az új Borsod-Abaúj-Zemplén megyei óvoda 25 férőhelyes, most 16 kisgyermek jár ide. 2021. szeptember 19.

Magyarországon járt a Baptista Világszövetség főtitkára

Habár Magyarországon békében és szeretetben élhetnek a keresztények, a világ számos pontján minden nap szinte a túlélésért kell küzdeniük – emelte ki Elijah Brown. 2021. szeptember 19.

Rusvai Miklós: Októberre begyorsulhat a járvány

Továbbra is az oltatlanok és a 60 év felettiek vannak veszélyben, és ezt támasztják alá a szomszédos országok adatai is. 2021. szeptember 19.

Legfrisebb híreink

Elhunyt Jeles Eszter zsoké

A 21 éves lány szeptember 5-én az Isztambulban rendezett Fegentri női amatőrlovas világbajnokságon szenvedett súlyos balesetet.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!