2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 3.

Következik:

A kenguru 20:05

Belföld

Polgárháborús uszítás, vagy látványpolitika?

Bakot tart egymásnak az MSZP és a Jobbik, jelképesen és a valóságban is. Kettős mérce van a baloldalon, ahol éveken át folyt a Fidesz megbélyegzése azzal, hogy együtt működik a háttérben a Jobbikkal, kokettál a szélsőjobbal, miközben most látható, hogy új fejezet nyílt az ellenzék oldalán amikor hallgatólagosan és kimondva is összeérik az ellenzéki politika - hangzott el a Lapzártában.

  • Polgárháborús uszítás, vagy látványpolitika?

A legfrissebb hírek szerint kijöttek a képviselők az MTVA székházából, Szakonyi Péter szerint azonban a Magyarország élőben kamerája előtt, egy magát képviselőnek mondó ember, Volner János polgárháborús helyzettel fenyegetett. Ez megfagyasztotta a vért a napi.hu szerkesztőjének ereiben. Node melyik volt előbb: tyúk vagy a tojás? 

A tragédia az, hogy a szélsőjobb, és a szélső-szélsőjobb úgy érzi tennivalója van ebben a helyzetben miközben a rendőrség és a tüntetők is csak teszik a dolgukat - mondta Szakonyi Péter. Kovács András szerint azonban a tévébe bemenő képviselők is folyamatosan erőszakkal, a tömeggel fenyegetőztek, és ha Volner úrnak ezt felhánytorgatjuk, a tévébe bemenő képviselőknek is fel kell.

Kovács András emlékeztetett, hogy 2008-ban is volt egy olyan tüntetésen, ahol két szélsőség nézett farkasszemet, de a rendőrség akkor is ura maradt a helyzetnek. Azon időkhöz képest azonban ma az internet már mindent visz: a képviselők és résztvevők élő videói uralják a híreket. Vajon, ha beolvassák az ominózus 5 pontot, melyben a túlóratörvény azonnali visszavonását, kevesebb rendőri túlórát, független bíróságokat, Európai Ügyészséget és független közmédiát követelnek véget érne-e a folyamatos provokáció? 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!