2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Pokorni helyett Fónagy száll ringbe

Minden fél számára előnyös kompromisszum született a felsőoktatási hallgatói szerződések kérdésében – mondta el a Hír TV Rájátszás című műsorában Pokorni Zoltán.

Az oktatási bizottság fideszes elnöke kijelentette: jövőre nem indul az országgyűlési képviselői mandátumért, hanem inkább a polgármesteri tisztségért száll versenybe. A XII. kerület fideszes egyéni képviselőjelöltje Fónagy János lesz.

– 25 éve foglalkozom oktatással, 20 éve oktatáspolitikusként hol irányítom, hol kritizálom ezt a területet. Ha nem vagyok a parlamentben nem oktatáspolitikusként dolgozom, nem felejtem el, ettől még arra gondolok. Szívesen segítem a Fidesz munkáját az elnökségem belül, de nyílván ez más szerep – jelentette ki Pokorni Zoltán.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!