2022. 08. 09. Kedd Emőd napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Belföld

Pofon party: thai és kickbox bajnokság gyerekeknek

Jótékonysági küzdősport versenyt rendeztek Zalaegerszegen. Tíz egyesület gyermek- és felnőtt kick-box és thai-box versenyzői mérkőztek meg egymással, a fő hangsúly azonban ezúttal az adakozáson volt. Nevezési díjként tartós élelmiszereket, játékokat és ruhákat hoztak a csapatok.

  • Pofon party: thai és kickbox bajnokság gyerekeknek

A versenyzők vásároltak be nyilván, ezért van ez így tételenként külön-külön.– mutat olajat, lisztet és tésztát, melyekből hozott jó néhány kilóval a zalaegerszegi versenyre Horváth László. Pécsről érkezett egyetemi csapatával, kifejezetten a jótékony cél miatt. Rendszeresen járunk ide Zalaegerszegre a helyi klub meghívásából. Először jöttünk el úgy, hogy ezzel a céllal csak, hogy ténylegesen segíteni, és nem a versenyzés a központja, vagy az alapja

Az ország tíz küzdősport egyesületének tagjai hoztak adományokat. A jótékonysági pofon-partynak 8 éves hagyománya van Zalaegerszegen.

Nincs nevezési díj, vagyis van, mert a versenyzőknek étolajat, cukrot, lisztet kellett hozni nevezés gyanánt. És kibővültünk még azzal is, hogy több, úgynevezett adománypontot létesített az egyik tanítványom itt Zalaegerszegen – mondja Horváth Ferenc, a zalaegerszegi Fightingsport Hungary Kick- és Thai-Box SE vezetője.

Tavaly 132 nélkülöző családon tudtak segíteni a sportolók. Idén minden korábbinál több adomány gyűlt össze. A tartós élelmiszerekkel, édességgel, játékokkal és ruhákkal teli zsákok a Magyar Vöröskereszt révén jutnak el a rászorulókhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!