2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Belföld

Pofon party: thai és kickbox bajnokság gyerekeknek

Jótékonysági küzdősport versenyt rendeztek Zalaegerszegen. Tíz egyesület gyermek- és felnőtt kick-box és thai-box versenyzői mérkőztek meg egymással, a fő hangsúly azonban ezúttal az adakozáson volt. Nevezési díjként tartós élelmiszereket, játékokat és ruhákat hoztak a csapatok.

  • Pofon party: thai és kickbox bajnokság gyerekeknek

A versenyzők vásároltak be nyilván, ezért van ez így tételenként külön-külön.– mutat olajat, lisztet és tésztát, melyekből hozott jó néhány kilóval a zalaegerszegi versenyre Horváth László. Pécsről érkezett egyetemi csapatával, kifejezetten a jótékony cél miatt. Rendszeresen járunk ide Zalaegerszegre a helyi klub meghívásából. Először jöttünk el úgy, hogy ezzel a céllal csak, hogy ténylegesen segíteni, és nem a versenyzés a központja, vagy az alapja

Az ország tíz küzdősport egyesületének tagjai hoztak adományokat. A jótékonysági pofon-partynak 8 éves hagyománya van Zalaegerszegen.

Nincs nevezési díj, vagyis van, mert a versenyzőknek étolajat, cukrot, lisztet kellett hozni nevezés gyanánt. És kibővültünk még azzal is, hogy több, úgynevezett adománypontot létesített az egyik tanítványom itt Zalaegerszegen – mondja Horváth Ferenc, a zalaegerszegi Fightingsport Hungary Kick- és Thai-Box SE vezetője.

Tavaly 132 nélkülöző családon tudtak segíteni a sportolók. Idén minden korábbinál több adomány gyűlt össze. A tartós élelmiszerekkel, édességgel, játékokkal és ruhákkal teli zsákok a Magyar Vöröskereszt révén jutnak el a rászorulókhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!