2022. 01. 22. Szombat Vince, Artúr napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Pofon party: thai és kickbox bajnokság gyerekeknek

Jótékonysági küzdősport versenyt rendeztek Zalaegerszegen. Tíz egyesület gyermek- és felnőtt kick-box és thai-box versenyzői mérkőztek meg egymással, a fő hangsúly azonban ezúttal az adakozáson volt. Nevezési díjként tartós élelmiszereket, játékokat és ruhákat hoztak a csapatok.

A versenyzők vásároltak be nyilván, ezért van ez így tételenként külön-külön.– mutat olajat, lisztet és tésztát, melyekből hozott jó néhány kilóval a zalaegerszegi versenyre Horváth László. Pécsről érkezett egyetemi csapatával, kifejezetten a jótékony cél miatt. Rendszeresen járunk ide Zalaegerszegre a helyi klub meghívásából. Először jöttünk el úgy, hogy ezzel a céllal csak, hogy ténylegesen segíteni, és nem a versenyzés a központja, vagy az alapja

Az ország tíz küzdősport egyesületének tagjai hoztak adományokat. A jótékonysági pofon-partynak 8 éves hagyománya van Zalaegerszegen.

Nincs nevezési díj, vagyis van, mert a versenyzőknek étolajat, cukrot, lisztet kellett hozni nevezés gyanánt. És kibővültünk még azzal is, hogy több, úgynevezett adománypontot létesített az egyik tanítványom itt Zalaegerszegen – mondja Horváth Ferenc, a zalaegerszegi Fightingsport Hungary Kick- és Thai-Box SE vezetője.

Tavaly 132 nélkülöző családon tudtak segíteni a sportolók. Idén minden korábbinál több adomány gyűlt össze. A tartós élelmiszerekkel, édességgel, játékokkal és ruhákkal teli zsákok a Magyar Vöröskereszt révén jutnak el a rászorulókhoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csörte: LMBTQ-mesekönyv a svéd óvodásoknak

A nap vitája! A Hír Televízió politikai vitaműsorában bármi megtörténhet, és nincs mellébeszélés. LMBTQ-csomagokkal érzékenyítik a svéd és az osztrák óvodásokat, hazánkban az emberek dönthetnek a gyermekek szexuális neveléséről. 

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!