2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Plusz-mínusz: Karácsony Gergelynek nemcsak az angol nyelvtudása hiperpasszív, hanem a biológiatudása is

Az Európai Unió által kezdeményezett kötelezettségszegési eljárásokról, a harmadik oltásról, valamint közlekedés- és útfejlesztésről beszélgetett Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője és Szakács László, az MSZP országgyűlési képviselője M. Dobos Marianne műsorvezetővel.

Orbán Viktor ma a Kossuth Rádióban beszélt arról, hogy a harmadik oltást lehetővé teszi azok számára a kormány, akik ezt igénybe szeretnék venni. Az egészségügyben dolgozók részére pedig kötelezővé válik az oltás felvétele, amennyiben egészségügyi állapotuk engedi.

A miniszterelnök azt is mondta: az igazi veszélyt nem az álorvosok jelentik ebben a helyzetben, hanem ha politikusok járványügyi tanácsokat adnak tesztelésről, oltásról.

- Mind a kormány, mind az ellenzék részéről rendre lehet hallani véleményeket tanácsokat az oltásokkal és az oltakozással kapcsolatban. Akkor önök járványügyi szakembereknek tartják magukat?

- tette fel a kérdést M. Dobos Marianne

- Mindenkit óva intenék attól, hogy virológusnak képzelje magát. Minden politikust is, hiszen nekünk az a feladatunk, hogy meghallgassuk a szakembereket, orvosokat és ez alapján döntsünk

- mondta Dunai Mónika.

- Az ellenzék miért nem hallgat azokra a virológusokra, akik például az oltakozást népszerűsítették

- fordult Szakács Lászlóhoz a műsorvezető.

- Nem tetszettek elolvasni helyesen ezt a határozatot. Itt arról volt szó, hogy meg kell vizsgálni a vakcina hatásmechanizmusát és hogy lehet-e a vakcinát használni. Ez erről szólt. Ha jól emlékszem egyetlen egy kijelentő vagy felkiáltó mondat sem volt ebben a határozatban. Abban csupa kérdés volt

- reagálta  az MSZP politikusa.

Teljes beszélgetés:

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Letették az új mohácsi kikötő alapkövét

Mohácson letették az új országos közforgalmú kikötő alapkövét. A mintegy 7,8 milliárd forintos beruházás 2023. végére készül el. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!