2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Plusz-mínusz: Karácsony Gergelynek nemcsak az angol nyelvtudása hiperpasszív, hanem a biológiatudása is

Az Európai Unió által kezdeményezett kötelezettségszegési eljárásokról, a harmadik oltásról, valamint közlekedés- és útfejlesztésről beszélgetett Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője és Szakács László, az MSZP országgyűlési képviselője M. Dobos Marianne műsorvezetővel.

  • Plusz-mínusz: Karácsony Gergelynek nemcsak az angol nyelvtudása hiperpasszív, hanem a biológiatudása is

Orbán Viktor ma a Kossuth Rádióban beszélt arról, hogy a harmadik oltást lehetővé teszi azok számára a kormány, akik ezt igénybe szeretnék venni. Az egészségügyben dolgozók részére pedig kötelezővé válik az oltás felvétele, amennyiben egészségügyi állapotuk engedi.

A miniszterelnök azt is mondta: az igazi veszélyt nem az álorvosok jelentik ebben a helyzetben, hanem ha politikusok járványügyi tanácsokat adnak tesztelésről, oltásról.

- Mind a kormány, mind az ellenzék részéről rendre lehet hallani véleményeket tanácsokat az oltásokkal és az oltakozással kapcsolatban. Akkor önök járványügyi szakembereknek tartják magukat?

- tette fel a kérdést M. Dobos Marianne

- Mindenkit óva intenék attól, hogy virológusnak képzelje magát. Minden politikust is, hiszen nekünk az a feladatunk, hogy meghallgassuk a szakembereket, orvosokat és ez alapján döntsünk

- mondta Dunai Mónika.

- Az ellenzék miért nem hallgat azokra a virológusokra, akik például az oltakozást népszerűsítették

- fordult Szakács Lászlóhoz a műsorvezető.

- Nem tetszettek elolvasni helyesen ezt a határozatot. Itt arról volt szó, hogy meg kell vizsgálni a vakcina hatásmechanizmusát és hogy lehet-e a vakcinát használni. Ez erről szólt. Ha jól emlékszem egyetlen egy kijelentő vagy felkiáltó mondat sem volt ebben a határozatban. Abban csupa kérdés volt

- reagálta  az MSZP politikusa.

Teljes beszélgetés:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!