2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Pintér Sándor közbenjárását kérik a kémügyben

A belügyminiszter közbenjárását kérte a kormány annak érdekében, hogy oldják fel a kémper egyes nyomozati anyagainak titkosítását.

Korábban az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága hiába kért betekintést az iratokba, a Debreceni Törvényszék azzal utasította el a bizottsági kérést, hogy folyamatban lévő perben a titkosított anyagokat csak az erre jogosultak nézhetik meg. Pintér Sándort most arra kérik, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatójánál járjon közben. A Debreceni Törvényszék katonai tanácsa első fokon Galambos Lajost, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) volt főigazgatóját kémkedésért 2 év 10 hónap börtönre, Szilvásy Györgyöt, a Gyurcsány-kormány volt titokminiszterét felbujtóként ugyancsak 2 év 10 hónap börtönre ítélte. Laborc Sándor volt NBH-főigazgató hivatalos személy által elkövetett bűnpártolás miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!