2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Pintér Sándor: A cél a lakosság egészségtudatosságának megszilárdítása

Magyarország javítani tudott célkitűzésein az üvegház-hatású gázkibocsátás elleni küzdelemben - jelentette ki az energiaügyi miniszter a WHO VII. Környezet és Egészség Miniszteri Konferenciáján.

  • Pintér Sándor: A cél a lakosság egészségtudatosságának megszilárdítása

Pintér Sándor belügyminiszter pedig hangsúlyozta: a kormány célja a lakosság egészség-tudatosságának a megszilárdítása.

A Hungexpoban gyűltek össze a WHO VII. Környezet és Egészség Miniszteri Konferencia résztvevői, hogy a térség egészségügyi kihívásairól tárgyaljanak. Az energiaügyi miniszter kiemelte, hazánk javítani tudott célkitűzésein az üvegházhatású gázkibocsátás elleni küzdelemben.

A belügyminiszter felszólalásában kiemelte, hogy hazánk elkötelezett a közös és előremutató együttműködés iránt a WHO-val, ezért vállalta ennek a konferenciának megszervezését. Pintér Sándor hozzátette, Magyarország a kezdetektől az Európai környezet és egészség folyamat részese és kiemelt stratégia partnerként tekint az egészségügyi világszervezetre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint Magyar Péter kiírta a politikából a DK-t és a Momentumot is?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A holokauszt áldozataira emlékeznek Szegeden

A holokauszt áldozataira emlékeznek Szegeden

A holokauszt szegedi mártírjaira emlékeznek vasárnap, majd a következő hetekben a szegedi és a város környéki áldozatok deportálásának nyolcvanadik évfordulója alkalmából - tájékoztatta a Szegedi Zsidó Hitközség az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!