2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Pikó ellen tüntettek

Felháborodott lakók tüntettek Pikó András és a nyolcadik kerületi városvezetés ellen. A mintegy kétszáz demonstráló úgy véli, Józsefvárosban áldatlan állapotok uralkodnak, amióta a balliberális politikus vezeti a városrészt. A helyiek szerint a kerület megint úgy fest, mint a 90-es években.

Tüntetők egy csoportja gyűlt össze a Józsefvárosi önkormányzat előtt, hogy Pikó András és a baloldali vezetésű önkormányzat ellen demonstráljon. A résztvevők azt sérelmezték, hogy áldatlan állapotok vannak a kerületben, rossz a közbiztonság, szemetesek az utcák, rossz az ellátás a közintézményekben és ellepték a hajléktalanok is a köztereket.

Az egyik kerületi lakó szerint mióta Pikó András vezeti a kerületet újra úgy fest Józsefváros, mint a 90-es években, amikor a főváros legveszélyesebb és legmocskosabb kerületeként tartották számon.

A tüntetők közül többen szóvá tették, hogy Pikó András korábbi ígéreteivel ellentétben az önkormányzati lakás programot sem indította el.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Nacsa Lőrinc: A baloldal nem áll le a halálkampánnyal

A baloldal folytatja azt a halálkampányt, amit két éve elindított - jelentette ki a Keresztény Demokrata Néppárt frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc arra reagált, hogy a DK egyik politikusa azt állította: a covidban elhunytakon nyerészkedik a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!