2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Mese a 12 találatról

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Pikó ellen tüntettek

Felháborodott lakók tüntettek Pikó András és a nyolcadik kerületi városvezetés ellen. A mintegy kétszáz demonstráló úgy véli, Józsefvárosban áldatlan állapotok uralkodnak, amióta a balliberális politikus vezeti a városrészt. A helyiek szerint a kerület megint úgy fest, mint a 90-es években.

  • Pikó ellen tüntettek

Tüntetők egy csoportja gyűlt össze a Józsefvárosi önkormányzat előtt, hogy Pikó András és a baloldali vezetésű önkormányzat ellen demonstráljon. A résztvevők azt sérelmezték, hogy áldatlan állapotok vannak a kerületben, rossz a közbiztonság, szemetesek az utcák, rossz az ellátás a közintézményekben és ellepték a hajléktalanok is a köztereket.

Az egyik kerületi lakó szerint mióta Pikó András vezeti a kerületet újra úgy fest Józsefváros, mint a 90-es években, amikor a főváros legveszélyesebb és legmocskosabb kerületeként tartották számon.

A tüntetők közül többen szóvá tették, hogy Pikó András korábbi ígéreteivel ellentétben az önkormányzati lakás programot sem indította el.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.
Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

Szélesvásznú történelem: Mese a 12 találatról

A Makk Károly rendezésében készült vígjáték nehéz időkben született, mégis az adott kor kispolgárai tudtak azonosulni a karakterekkel, amelyeknek a fő üzenete nyilvánvaló: merjenek a sarkukra állni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!