2022. 08. 19. Péntek Huba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Pikó ellen tüntettek

Felháborodott lakók tüntettek Pikó András és a nyolcadik kerületi városvezetés ellen. A mintegy kétszáz demonstráló úgy véli, Józsefvárosban áldatlan állapotok uralkodnak, amióta a balliberális politikus vezeti a városrészt. A helyiek szerint a kerület megint úgy fest, mint a 90-es években.

  • Pikó ellen tüntettek

Tüntetők egy csoportja gyűlt össze a Józsefvárosi önkormányzat előtt, hogy Pikó András és a baloldali vezetésű önkormányzat ellen demonstráljon. A résztvevők azt sérelmezték, hogy áldatlan állapotok vannak a kerületben, rossz a közbiztonság, szemetesek az utcák, rossz az ellátás a közintézményekben és ellepték a hajléktalanok is a köztereket.

Az egyik kerületi lakó szerint mióta Pikó András vezeti a kerületet újra úgy fest Józsefváros, mint a 90-es években, amikor a főváros legveszélyesebb és legmocskosabb kerületeként tartották számon.

A tüntetők közül többen szóvá tették, hogy Pikó András korábbi ígéreteivel ellentétben az önkormányzati lakás programot sem indította el.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!