2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:50

Belföld

Pikó András választási ígéreteinek többsége nem teljesült egy év alatt

Józsefváros elindult a gettósodás felé - így jellemezte Pikó András elmúlt egy éves teljesítményét a kerületi Fidesz alelnöke. Sára Botond elmondta: az ellenzék közös jelöltje számtalan ígértet tett a kerületi lakosoknak, azonban ezek töredéke sem valósult meg.

Mindenkinek joga van kulturált körülmények között járni az utcákon és használni a közterületeket. Ahol szemét van, ott többet kell takarítani. Visszaadják a köztereket a lakóknak és biztonságos Józsefvárost teremtenek – többek között ezeket ígérte egy évvel ezelőtt az ellenzék jelöltje Józsefvárosnak. Pikó András terveiből azonban eddig kevés valósult meg.

Egy évvel megválasztása után nem javult a kerületben a hajléktalan-helyzet. A közterületi szemetelés továbbra is problémát okoz a városrészben.

Az Otthonunk Józsefváros elnevezésű Facebook-csoportban többen is panaszkodtak a mocskos és bűzös utcákra. De az sem ritka, hogy a járókelők emberi ürülékbe botlanak. A polgármester egy lakossági fórumon nemrég a lakosokra hárította a felelősséget.

A kerület egykori vezetője szerint az ellenzéki vezetésnek köszönhetően a kerület elindult a lejtőn.

A kerületi Fidesz alelnöke emlékeztetett: Pikó András visszavonta a hajléktalanok ügyében hozott tiltó rendeleteket, így ők már autókban és társasházak közös tereiben is lakhatnak. Sára Botond hozzátette: Pikó kampányában azt ígérte, évente 5000 négyzetméter új zöldfelületet hoz létre, de ebből sem valósult meg semmi.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Márki-Zay Péter beismerte, hogy beengedné a migránsokat

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Márki-Zay a magyar baloldal véleményének megfelelően nyilatkozott. 2021. október 21.

Karácsony Gergely szerint azzal zsarolta a DK, hogy nem lesz többé főpolgármester

A főpolgármester elárulta: azt is mondták már neki politikai pályafutása során, hogy „tudjuk, hova jár a gyereked óvodába”. 2021. október 21.

CÖF-CÖKA: Aki a 2006-os jogfosztottakkal van, az a békemeneten vesz részt

Aljas provokációnak nevezte a Civil Összefogás Fórum alapítója, hogy az ellenzék eredetileg az Astoriára szervezte október 23-i rendezvényét. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Csörte: Hatalmas vita az uniós csúcson

A nap vitája! Itt bármi megtörténhet és nincs mellébeszélés. A stúdióban Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. És itt volt velünk Tóth Norbert nemzetközi jogász A vitát két elemző újságíró, Kovács András és Kósa András értékelte. Aki pedig a szabályokat betartatta: Pindroch Tamás.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!