2022. 08. 08. Hétfő László napja
Jelenleg a TV-ben:

A 26-os számú holttest

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Pikó András választási ígéreteinek többsége nem teljesült egy év alatt

Józsefváros elindult a gettósodás felé - így jellemezte Pikó András elmúlt egy éves teljesítményét a kerületi Fidesz alelnöke. Sára Botond elmondta: az ellenzék közös jelöltje számtalan ígértet tett a kerületi lakosoknak, azonban ezek töredéke sem valósult meg.

Mindenkinek joga van kulturált körülmények között járni az utcákon és használni a közterületeket. Ahol szemét van, ott többet kell takarítani. Visszaadják a köztereket a lakóknak és biztonságos Józsefvárost teremtenek – többek között ezeket ígérte egy évvel ezelőtt az ellenzék jelöltje Józsefvárosnak. Pikó András terveiből azonban eddig kevés valósult meg.

Egy évvel megválasztása után nem javult a kerületben a hajléktalan-helyzet. A közterületi szemetelés továbbra is problémát okoz a városrészben.

Az Otthonunk Józsefváros elnevezésű Facebook-csoportban többen is panaszkodtak a mocskos és bűzös utcákra. De az sem ritka, hogy a járókelők emberi ürülékbe botlanak. A polgármester egy lakossági fórumon nemrég a lakosokra hárította a felelősséget.

A kerület egykori vezetője szerint az ellenzéki vezetésnek köszönhetően a kerület elindult a lejtőn.

A kerületi Fidesz alelnöke emlékeztetett: Pikó András visszavonta a hajléktalanok ügyében hozott tiltó rendeleteket, így ők már autókban és társasházak közös tereiben is lakhatnak. Sára Botond hozzátette: Pikó kampányában azt ígérte, évente 5000 négyzetméter új zöldfelületet hoz létre, de ebből sem valósult meg semmi.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!