2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Pikó András polgármestersége ideje alatt mindössze 200 bérlakás lett felújítva Józsefvárosban + videó

Pikó András kampányüzemmódba lépve dicsekszik a józsefvárosi bérlakásprogrammal - mondta a Napi aktuálisban a kerület Fidesz-KDNP-s frakcióvezetője. Vörös Tamás emlékeztetett: a polgármester korábban 1200 új lakás felújítására tett ígéretet, de ebből még saját bevallása szerint is csak a töredéke valósult meg.

  • Pikó András polgármestersége ideje alatt mindössze 200 bérlakás lett felújítva Józsefvárosban + videó

A baloldali polgármester, Pikó András 5 éve még azzal kampányolt, hogy ha megválasztják, tisztaság és zöldítés lesz a kerületben. Az elmúlt négy évben alig valósult meg valami ebből.

A Fidesz-KDNP kerületi frakcióvezetője szerint nem ez az egyetlen, amiben Pikó András kudarcot vallott. Vörös Tamás szerint a baloldali polgármester 2019-ben 1200 felújított bérlakást ígért,aminek csak a töredéke valósult meg. 

Hozzátette: a szociális bérlakásprogram az egyik legszomorúbb fiaskó Józsefvárosban.

Vörös Tamás szerint ennél csak az szomorúbb, hogy Pikó András igyekszik hárítani a saját felelősségét. A baloldali városvezető hétfőn a Hírtvben elismerte, hogy katasztrofális állapotban van a kerületi bérlakásállomány, de szerinte ez nem az ő hibája. Majd ismét választási ígéretté tette a felújítási programot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Már érik a szamóca, jó termés várható

Már érik a szamóca, jó termés várható

A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca, május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Zöldség Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) csütörtökön kiadott körképe szerint az idén kiegyensúlyozott termés várható.
13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

13 éves lányt molesztált, őrizetbe került

Egy baranyai lakásotthon nevelője tett bejelentést a rendőrségen április 21-én arról, hogy egyik neveltjük az előző éjszakát egy ismeretlen férfival Baranyajenőn töltötte. A 13 éves lány elmondása szerint akarata ellenére a férfi fogdosta és szexuálisan molesztálta őt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

CPAC Hungary 2024 - élőben a HírTV műsorán + videó

Csütörtöktől harmadik alkalommal tartják meg a CPAC Hungary-t, amely minden eddiginél nagyobb lesz. Majdnem háromezer résztvevőt várnak, köztük 500 külföldi vendéget. Az esemény legfontosabb pillanatait a HírTV élőben közvetíti.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!