2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Pesti Srácok: Botka beszállítója tárgyalja Czeglédy Csaba büntetőperét

Üzleti kapcsolatban van a Czeglédy ügyet tárgyaló bíró családja a szegedi önkormányzattal - írja a Pesti Srácok. A portál szerint a bírói tanács egyik tagja családi cégén keresztül beszállítója a szegedi önkormányzatnak. Ez pedig felvetheti az összeférhetetlenség gyanúját, miután Czeglédy Csaba többek között Botka László ügyvédje is. A cikkben szerepel, hogy a büntető ügyeket kiszignáló bíró pedig az önkormányzati cégek jogi képviselőjének a párja.

  • Pesti Srácok: Botka beszállítója tárgyalja Czeglédy Csaba büntetőperét

A hatmilliárdos adócsalással vádolt Czeglédy ügyében eddig nem született ítélet, a tárgyalást vezető bírói tanács összetétele pedig többször is változott.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gőzerővel folyik a munka Pakson

Gőzerővel folyik a munka Pakson

Minden akadály elhárult a Paks II. beruházás megvalósítása elől az elmúlt évek előkészítése, engedélyeztetése révén, és minden feltétel adott ahhoz, hogy az építkezés megfelelő ütemben haladjon. A témában vendégünk volt Hárfás Zsolt az atombiztos blog szerzője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!