2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Pert nyert a Hír TV a Gyurcsány-párt ügyvédje ellen

Pert nyert a Hír TV a Gyurcsány-párt ügyvédje ellen. Czeglédy Csaba azért perelte be csatornánkat, mert Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azt mondta Magyarország Élőben című műsorunkban, hogy diákok és nyugdíjasok megkárosításával gyanúsítják Gyurcsány jogi képviselőét. Dömötör Csaba ehhez kapcsolódva azt írta közösségi oldalán, hogy Czeglédy pere teljesen abszurd, ugyanis az ügyvédet már 2017-ben meggyanúsították költségvetési csalásért. Ezért még börtönbe is kellett vonulnia. Egy korábbi Kúria-döntés pedig valós kijelentésnek ítélte, hogy diákokat és nyugdíjasokat károsított meg. Az Országgyűlés döntése nyomán még az áldozatok kártalanítására is sor került - tette hozzá az államtitkár.

  • Pert nyert a Hír TV a Gyurcsány-párt ügyvédje ellen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!