2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Belföld

Péntektől bárki felmondhatja, lecserélheti a lakásbiztosítását + videó

Egy új kormányrendelet értelmében március 1. és 31-e között bárki felmondhatja, lecserélheti a lakásbiztosítását, függetlenül attól, hogy mikor van az évfordulója.

  • Péntektől bárki felmondhatja, lecserélheti a lakásbiztosítását + videó

A rendszerváltás óta eltelt évtizedekben jócskán megszaporodtak a magyarországi biztosítók, így az ügyfelek ma már nem a biztosítókhoz, hanem a biztosítási alkuszokhoz, brókerekhez fordulnak a legjobb ajánlatokat keresve. A személyes vagy telefonos megkeresések mellett egyre népszerűbbek az online kínálatok figyelembe vétele is. Az új kormányrendelet kapcsán a HírTV-nek nyilatkozó biztosítási alkusz a következő kérdésekre válaszolt: "Kinek érdemes váltani márciusban és mi a váltás pontos menete? Hogyan módosulhatnak a biztosítások költségei? Milyen biztosítási területekre vonatkozik az újrakötés lehetősége?"

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!