2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Mozaik 09:05

Belföld

Pénteken is korlátozzák a kamionforgalmat a határon Nógrád megyében

Pénteken is korlátozzák a balassagyarmati és a parassapusztai határátkelőhelyen a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek közlekedését - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dankóné Nagy Éva elmondta: azért rendelték el a korlátozást, mert a szlovák hatóságok tájékoztatása szerint pénteken 8-tól 20 óráig a Szlovák Közúti Fuvarozók Egyesülete demonstrációra készül a parassapusztai és a balassagyarmati határátlépési pont közelében.

Az előzetes információk szerint a demonstráció más megyék határátlépési pontjait is érintheti - tette hozzá.

A rendőrség kéri az érintett járművek vezetőit, hogy lehetőség szerint kerüljék el Nógrád megyét a Szlovák Köztársaság területére történő haladásuk során - mondta a szóvivő.

A somoskőújfalui határátkelőn megszűnt a kamionforgalom korlátozása

A somoskőújfalui határátkelőhelyen újra átengedik a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Dankóné Nagy Éva hozzátette: a kamionforgalom annak köszönhetően indulhatott újra meg, hogy Szlovákiában a közúti fuvarozók demonstrációjának helyszínét az országhatártól távolabb, Losoncra tették át.

A parassapusztai és a balassagyarmati határátlépési ponton továbbra is korlátozzák a kamionok közlekedését a Szlovák Közúti Fuvarozók Egyesülete demonstrációja miatt.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megdöbbentő adatok: ekkora az oltatlanok aránya a hazai kórházakban

A szakértők egyetértenek abban, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy 3. oltás után súlyos lefolyású legyen a fertőzés. 2021. november 29.

Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a helyszínen újságíróknak azt mondta, a tram-train kialakítása Magyarország leginnovatívabb vasútfejlesztése. 2021. november 29.

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!