2023. 06. 09. Péntek Félix napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sárga csikó nyomában 03:00

Belföld

Pénteken is korlátozzák a kamionforgalmat a határon Nógrád megyében

Pénteken is korlátozzák a balassagyarmati és a parassapusztai határátkelőhelyen a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek közlekedését - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

  • Pénteken is korlátozzák a kamionforgalmat a határon Nógrád megyében

Dankóné Nagy Éva elmondta: azért rendelték el a korlátozást, mert a szlovák hatóságok tájékoztatása szerint pénteken 8-tól 20 óráig a Szlovák Közúti Fuvarozók Egyesülete demonstrációra készül a parassapusztai és a balassagyarmati határátlépési pont közelében.

Az előzetes információk szerint a demonstráció más megyék határátlépési pontjait is érintheti - tette hozzá.

A rendőrség kéri az érintett járművek vezetőit, hogy lehetőség szerint kerüljék el Nógrád megyét a Szlovák Köztársaság területére történő haladásuk során - mondta a szóvivő.

A somoskőújfalui határátkelőn megszűnt a kamionforgalom korlátozása

A somoskőújfalui határátkelőhelyen újra átengedik a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Dankóné Nagy Éva hozzátette: a kamionforgalom annak köszönhetően indulhatott újra meg, hogy Szlovákiában a közúti fuvarozók demonstrációjának helyszínét az országhatártól távolabb, Losoncra tették át.

A parassapusztai és a balassagyarmati határátlépési ponton továbbra is korlátozzák a kamionok közlekedését a Szlovák Közúti Fuvarozók Egyesülete demonstrációja miatt.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - 80 éves Stefka István

Napindító - 80 éves Stefka István

Mintegy 50 éve újságíró, dolgozott a Magyar Televízió A Hét című műsorában is, műsorvezető, majd később főszerkesztő lett. Számtalan újságban írt és ír ma is. Ma 80 éves Stefka István.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!